Jag lever!

Jo, det är sant – jag lever även om jag inte ”syns” här på nätet så ofta längre! Jag har fullt upp hela tiden! Vi har börjat packa och en del kartonger är färdiga  här uppe i lägenheten. Vi har en del i förrådet som ska till sortergården/insamling i morgon och sedan är det några kartonger i förrådet som ska sorteras, sen är det bara packning här uppe som finns kvar. Jag har ägnat några timmar den här helgen åt att sortera, slänga och packa ner olika grejer och jag har bestämt mig för att ingenting som jag vill ha kvar, ska få följa med i flytten. Det tar lite längre tid att packa då men jag tar chansen att bli av med en del prylar en gång för alla! :) Det blir ju lättare att packa upp då med om man inte tagit med sig en massa ”skit”.

I lördags kväll var jag hos en kompis och kollade på Melodifestivalen som sändes här från Jönköping. Hon hade två kompisar till där och vi sjöng karaoke, spelade Så det kan låta 2 och skrattade så vi hade ont i både magen och käkarna! Tack för en jättekul kväll Sanna! :)

4 kommentarer:

 1. Förstår att det är fullt upp! Skönt att bli av med lite grejor också;)

  Såg också Melodifestivalen…huu vilka gräsliga bidrag tycker jag;)

  KRAM.

 2. Det är en fördel med att flytta ibland, att man har chansen att göra sig av med lite ”skräp” =) Lycka till med packandet!

 3. Ja, det är verkligen smart att inte ta med sig precis allt skräp när man flyttar :D Det blir nog en rejäl utrensning innan vi flyttar till huset, för då skaj ag ändå köpa ALLT nytt, alla möbler och allt. Det ska vara nytt nytt nytt. Gud så ekonomisk jag är hah.

  Kram!

 4. Hej hopp! Jag missade helt Melodifestivalen förra veckan. Troligen kommer jag inte heller att se denna helgs sändning….men tror inte jag missar något.
  Här är allt som det ska! Vi önskar er en trevlig helg!
  //Hoforsligan

Stängt för kommentarer.