Röjning av förrådet

Den senaste veckan har gått så fort! Det funkar bra på jobbet och även om jag är hemskt trött när jag börjar 06:00 så är det ändå ok! Jag mår dock fortfarande illa när klockan ringer 4:45 (HATAR när det står att klockan är före 06:00, men nuförtiden är det ganska ofta jag får gå upp före 6…!) De dagar jag börjar 6 eller 7 slutar jag oxå tidigt, vilket innebär att jag hämtar Tinca på dagis. De två senaste gångerna jag har hämtat henne har hon varit ute i rastgården och stått stilla som en staty från det att hon sett mig komma över krönet, till dess att jag gått runt hörnet på huset för att gå in. *s* Hur kul som helst att se henne! :) Nu i veckan när det varit så mycket snö har hon blivit som en valp igen och hon har till och med lekt med nån annan hund på dagis, annars brukar hon mest strunta i de andra hundarna när hon är där. Men nu har hon varit så lekfull så! Tinca verkligen älskar snö! När jag hämtar Tinca tar vi en ungefär timslång promenad tillsammans, antingen innan vi hoppar på bussen hem, eller så hoppar vi av bussen tidigare och går den sista biten hem. Nu i fredags gick vi förbi platsen där Tobias dog, och jag stod en stund och sörjde…

Igår hade vi underbart väder och Johan följde med oss ut på förmiddagen. Vi tog en hel del bilder som ni kan se under Tincas foto. Idag har största delen av dagen gått åt till födelsedagsfika hos Johans brorsa och sedan la vi några timmar på att städa igenom förrådet. Vi slängde en hel del grejer och sorterade upp en del annat, så det känns jätteskönt. Vi har några kartonger kvar att rensa, men i övrigt är det hyfsat klart där nere! *pust*

Nu laddar vi inför en ny arbetsvecka! :)