6 dagar kvar

Äntligen helg! En helg som ska ägnas åt packning, röjning och förberedelser inför flytten. På torsdag får vi nycklarna till lägenheten, och sen har vi vår första alldeles egna lägenhet helt i våra egna händer! ;) Vi ska träffa en kompis som är målare på måndag och hämta ut målarfärg och annat som vi behöver. Sen ska han komma över till lägenheten på torsdag eftermiddag för att kolla på de tapeter som är där i dagsläget, för att se hur vi smidigast ska måla, om vi behöver ta bort tapeterna eller om vi kan måla direkt på dem. Sen sätter vi igång! :) Så spännande…

Det svåra just nu är hur vi ska organisera packningen för att inte packa ner sådant vi behöver ha kvar i denna lägenheten medan vi ännu bor här, det skulle vara smidigare om vi kunde packa ner allt på samma gång lixom, men samtidigt är det skönt att ha gott om tid på oss förstås, med packning, flytt, målning och städning. Det kommer bli så himla kul när vi väl fått in allt vi ska ha så vi kan börja bo in oss och inreda! Det vill säga, jag inreder och Johan gäspar! *s*

Önskar er alla en trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Aha ! Då förstår jag vad som kommer att hamna under läckerbitstemat .. *s* !! Lycka till med flytten ! // Kramizar från Köksan med matte ! PS Du kanske skulle anlita nån från hennes företag Dog Power ( ett av namnförslagen .. Rent a Dog var ett annat ) för nu har hon fått visat intresse från några, som även kan städa och inte bara diska .. :) !! Hon har till och med erbjudits hjälp med indrivning ..;) DS

  2. Hej, Här har du ett flyttproffs. Vi flyttade hela vårt bohag 6 ggr på 4 år. Vid tre av tillfällena visste vi att det var temporärt (tills vi hittat hus) och hade halva bohaget nedpackat och magasinerat. Man lär sig – vet faktiskt inte att vi en enda gång saknade något. Det enda vi frågade oss när alla kartonger kom fram var om vi inte skulle kasta dom…

Stängt för kommentarer.