10 liter jordgubbar och lagottovalpar

Veckan har varit händelserik och jag har därför inte haft tid att sätta mig ner med hemsidan på några dagar! Ganska skönt att ”slippa” emellanåt oxå, faktiskt… :)

I torsdags fick vi 10 liter jordgubbar av Johans pappa, vi har nu gjort rårörd jordgubbssylt och fryst in en massa hela jordgubbar som vi kan ta upp vid tillfälle. Jordgubbarna är n å g o t billigare nu än vid midsommar! :D Satt en stund och fotade lite med, några bilder har jag lagt in här.

Lördag förmiddag åkte vi till Axamosjön med Tinca och badade och solade ett par timmar, tyvärr inte så varmt i vattnet att man kunde ligga och njuta, men vi badade länge ändå… På kvällen åkte vi hem till ett par kompisar och grillade fläskfilé. De har även 6,5 veckor gamla lagottovalpar hemma – vi blev allt lite sugna!! Vad sägs om en lagottohane istället för en hoffetik? Betydligt smidigare storlek, de fäller heller ingenting! *s* Johan blev allt lite förtjust! ;) Till råga på allt så är det såklart två osålda valpar än så länge, dock är det två familjer som är på gång till valparna…

Jordgubbar

Jordgubbar

Uttryck

Uttryck

Uttryck

Lagotto

Lagotto

Lagotto

Lagotto

Lagotto

Lagotto

Lagotto

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder!:) Har några nya jag borde slänga in på fotosidan men jag är lat just nu..heh.;)
    Såna söta små kryllisar, förstår att ni blev förtjusta.

  2. vilka underbara bilder du tagit!! Ha det så skönt i sommarvärmen!! kram

Stängt för kommentarer.