Midsommarfirande

Midsommarafton firande vi i stugan tillsammans med mina två bröder och ena broderns tjej. Hade himlans trevligt med kubbspel, luftgevärskytte, sång & musik (gitarr & keyboard) och mat! Började med sill och potatis, fortsatte efterett par timmar med jordgubbar & glass och avslutade kvällen med grillning av kött och lax. Omvänd ordning faktiskt, med tanke på att vi åt jordgubbarna ”mitt i”, men inte helt fel! ;) Vi spred ju dessutom ut det på många timmar och gjorde en del annat mellan måltiderna…

Tinca
Tinca uppbunden medan vi skjuter luftgevär

Jag
Jag siktar, fotot taget av Alex

Utsikt från stugan
Utsikt från stugan

Utsikt från stugan
Utsikt från stugan

Grillning
Grillning pågår: bror Kristian, Tinca och Johan med rök i ansiktet (Krille var inte riktigt så allvarlig som han ger sken av att vara *s*)

3 kommentarer:

  1. Härlig midsommar ni haft!
    Själv fick jag formatera datorn i lördags så jag tragglar fortfarande med
    att installera ditten och datten…skönt med en blåst hårddisk men trist med
    allt jobbet sen;)
    Kram!

Stängt för kommentarer.