Tänk att hon varit sådär liten.

20111211-210846.jpg

Har skaffat mig en begagnad dator, en liten 10-tummare som ryms i min handväska. Eller skötväskan. Eller i mitt knä. Lite väl liten skärm, ingen rolig dator att fixa med foton på direkt, men väldigt användbar och lätt att ta med mig till olika platser i huset. :) Bloggen uppdaterad två dagar i sträck, ni ser ju vilket behov jag haft av nya lilla datorn! ;)

Idag har vi varit hos Johans föräldrar på middag, och där fick vi träffa Alicias nya lilla kusin Elle som nu hunnit bli tre veckor gammal. Alicia är alltså 10 månader äldre och väger dubbelt så mycket. Hon är en riktig bjässe i jämförelse med lilla Elle. Tänk att Alicia varit så liten. Och har legat så lugnt i famnen. Och varit så varm som bara små bebisar är. Och haft de där benen som ser ut som kycklingvingar när de är uppdragna mot magen. Åhh vilken mysig tid ni har framför er, mamma Anna & pappa Erik. :love: Njut av varje minut!

Alicia sov i bilen pÃ¥ hemvägen och väl hemma lÃ¥g nyvaken Alicia i mammas famn och gosade – det gäller att ta vara pÃ¥ de stunder hon fortfarande vill vara stilla i min famn. Finns det nÃ¥got mysigare än att ha sitt halvsovande barn tätt intill?

I morgon blir det mitt och Evas traditionella julbak. Eva, som väldigt passande har flyttat in i huset mitt emot oss. :D Blir ännu smidigare att julbaka, förutom det faktum att vi nu har varsitt litet barn som kanske inte har riktigt lika stor lust att julbaka som vi. ;) Ha en skön vecka allihop!