Träff med kullbrorsan Zpeed

Zpeed och Ztimma
S.F. Zpeed och S.F. Ztimma – lika som bär?

Ztimma pussar Zpeed
Puss på dig brorsan!

Zpeed och Ztimma
Zpeed och Ztimma busar

Zpeed jagar Ztimma
Zpeed jagar Ztimma

Zpeed och Ztimma
Zpeed och Ztimma

Zpeed och Ztimma
Zpeed och Ztimma

Zpeed och Ztimma
Zpeed och Ztimma

Ztimma och Zpeed
Ztimma och Zpeed

Zpeed och Ztimma
Zpeed och Ztimma

Zpeed och Ztimma
Zpeed och Ztimma

Zpeed och Ztimma
Ztimma och Zpeed springer sida vid sida längs bryggan.

Igår fick vi besök från Hudiksvall – Ztimmas kullbror Zpeed och hans matte Ida kom hit i några timmar, det var första gången jag träffade Zpeed sen han var 8 veckor och det var så himla roligt! Det var nästan kusligt, de två syskonen var så otroligt lika både till sättet och utseendemässigt! Zpeeden är en liiiiiten hane, precis lika stor som Ztimma! En riktigt snygg ”lill-skit”: Han var lite grövre, hade lite mer päls, och var lite rakare i ryggslutet än vad Ztimma är, dessutom har Ztimma vågigare päls på ryggen (tyvärr!). Vi åkte ner till min favoritplats Åsasjön och började med att träna stagda och bära-dummy-övningar och sedan fick hundarna rejsa runt och återuppväcka en massa gamla minnen…;) Inte för att jag tror att de har nåt vidare minne av varandra sen valplådan men de hade riktigt riktigt roligt tillsammans i alla fall! :) Tusen tack för att ni ”tittade förbi” Ida!

7 kommentarer:

  1. Vad kul de verkar ha de busarna :D Jättefina bilder!!

  2. Åh, vilka fina bilder på våra godingar! :)
    Ja, de var helt otroligt lik varandra..:-O På alla sätt..;)
    Tack för en trevlig dag! :)

  3. Helt hunderbart ljuvliga bilder på vovvarna. Glädje, närhet, fart och fläkt. Så här ser lyckliga vovvar ut :-)

Stängt för kommentarer.