Välkommen till nya | k a t t i s d a g a r |

Flytt!

Ny domän innebär att flytt av bloggen, och då måste jag såklart passa på att förändra lite här inne! :) Mer förändringar kommer framöver, men jag orkar inte vänta på att sjösätta bloggen mer nu. :P Om du ser nåt som ser väldigt konstigt ut, eller hittar något som inte verkar fungera är jag tacksam om du hör av dig, antingen genom att skriva en liten kommentar här i bloggen eller via kontaktformuläret.

Mina prenumeranter pÃ¥ Bloglovin ska flyttas över automatiskt till den nya adressen, hoppas det funkar! Ni övriga – glöm inte uppdatera era länkar!

Tack Charlotte för allt moraliskt stöd, hihi! ;)

OBS! Eventuellt kommer nya kommentarer att kräva godkännande av mig första gången ni skriver, så bli inte förvånad över att kommentaren inte dyker upp direkt.

13 kommentarer:

  1. HEJ ! VILKEN FIN HEMSIDA NI FÃ…TT ! EN LITEN UNDRAN…SKULLE DU HA TID & LUST ATT NÃ…N DAG FRAMÖVER TA LITE NYA KORT PÃ… SIRI??? ÄR INTE LIKA DUKTIG SOM DU & MINA BILDER BLIR LIKSOM INGE BRA!! nU JOBBAR VI HELA HELGEN…MEN VI KAN VÄL HÖRAS I VECKAN SÃ… FÃ…R VI SE OM DET GÃ…R ATT FIXA??

    TASSAR
    FIA & SIRI

  2. Fiiiint! :)

    Då ska jag ändra din länk också.

    Ja i krypet är det smidigt att nån annan klickar för man ser ju faktiskt inte själv och jag vill undvika fula ovanor som att gå och luta mig över Spexa :)

    Ha en skön helg!
    KRAM:)

  3. Satt o tittade på SF´s sida och såg en liten Z som 7 veckor satt o höll pippin så fint redan då!!

    Har du inte den bilden här pÃ¥ sidan… den är ju sÃ¥ sööööt!

    Kram från oss

  4. WoW Älskar den nya layouten! Tycker den är super fin!
    Ska uppdatera min länk med sen :)

    Ha en underbar lördagskväll!

    Kram kram

  5. Hej!
    Köttbulleben kallar jag det när jag tar ett märgben och stoppar köttbullar inuti. Sen lägger jag det i frysen i några timmar så det stelnar ordentligt. När man tar upp det och ger till hunden har han sysselsättning i en timme iaf :D Och får gottigottgott :P

    Hoppas det löste frågan om köttbullebenet ;)

    Ha det bra!

Stängt för kommentarer.