6 kommentarer:

 1. OJ vad vacker den var!! Jag brukar inte bli sådär överförtjust i Pelgargoner, men den här varianten var ju ljuvlig :grin: :-x

 2. Tittade mest in för att se om nedräkningen börjat .. :razz: ( för nu är det ju inte många dar kvar .. :-x ) men attans vilken fin bild på en fin pellis !!!

  kramizar

 3. Sv: Vad kul att du har hittat in till min blogg och att du gillade den :grin:
  Här kommer svaren på dina frågor ang. vår medverkan i Söderläge :smile:
  Förra säsongen va annorlunda jämfört med de tidigare. Förut hade de haft ca 20 trädgårdar på en säsong där de hade gjort iordning en liten del av en trädgård på 1 vecka. Förra året va det bara 4 trädgårdar och de gjorde om hela trädgården uppdelat på 4 delprojekt o 4 veckor.
  Vi fick betala allt material, men vi fick rabatter på en del ställen iom vår medverkan i programmet. Det blir så när det e publicservice TV, de har ju inga sponsorer och får inte göra reklam för företagen som medverkar med i programmet. Sen e ju deras budgett heller inte enorm :wink: Men arbetskraften va ju gratis o det e till stor hjälp ju!
  Producenten för programmet hjälpte till en del med planeringen, bla iom upplägget av inspelningen av programmet och sen räknade han och anläggaran ut ungefär hur mycket material vi behövde. Men planeringen o få hem allt i tid fick vi göra ihop med leverantörerna och lägga beställningarna. Förut hade Söderläge gjort det men då kom fakturorna till dem o sen blev det så klyddigt med vidarefaktureringen.

  Fina foton! E själv oxå fotointresserad, fast fortfarade på nybörjarstadiet :smile:

 4. Vilken underbar bild på pelargon. Färgerna är så fina, så jag funderar starkt på att skaffa mig en likadan.

 5. Hej nu tar jag mig en tur hos andra 365-are och har kommit till din blogg. :wink: En Engelspelagon, vackert fotad och lite kul vinkel. Jag tar mig vidare en stund. /Amanda

Stängt för kommentarer.