6 dagar kvar…

Igår blev valparna 7 veckor gamla, och om bara 6 dagar åker vi och hämtar hem Ztimma! Längtar ofantligt mycket nu, men dagarna går ändå ganska snabbt. Antar att det hänger på att det är mycket att göra på jobbet och att jag trivs så otroligt bra. Igår hade vi friluftsdag och var ute och vandrade i några timmar, och ikväll satt jag på altanen och rättade nationella prov. Ja, livet är ganska härligt när solen tittar fram. :)

Här är några 7-veckorsbilder där valparna får prova på att bära vilt för första gången. Tack Carina för bilderna!

7 veckor gammal

7 veckor gammal

7 veckor gammal

7 veckor gammal

6 kommentarer:

 1. Gilmore girls har alltid varit en favorit, så otroligt klassiskt :) Synd bara att det går samtidigt som TopModel på dagarna.. hehe. Lycka till med Ztimma och ha en bra helg :) Kram

 2. Förstår att nedräkningen har börjat .. :razz: !! Verkar iaf som om vappisarna kopplat greppet om det här med både bra gripande och grepp .. :-x !

  Kramizar !

 3. Så söta! Det kommer bli så härligt med en liten Ztimma. Ska bli kul att få följa er. Vi kommer förhoppningsvis att ses i både bruks- och jaktskogen, eller? KRAM på dig

 4. åh så söta!! :) vad roligt att de har apporteringslust, ja konstigt vore det väl annars med tanke på rasen. ;) du får vattenträna lilla ztimma direkt från början också så det inte blir en liten idun av henne. ;)
  kram!

 5. Helt hunderbara och söta små valpar. Tänk att ni snart får hem en :smile:

  Förstår att ni längtar.

Stängt för kommentarer.