En aussievalp vid namn Drutten

Igår träffade jag Johanna och hennes hundar under några timmar för fotografering. Nyopererade golden Bennie fick stanna hemma, men schäfertiken Elfie och nytillskottet Drutten, en svanslös liten australian shepherdvalp, fotograferades flitigt! :) Först åkte vi till Jordbrovallen för att fota hundarna på gräs och grus, sen åkte vi vidare till Vattenledningsparken och fotade nere vid fontändammarna – ni som känner till Jönköping vet var jag menar. Drutten var en fullkomligt ljuvlig varelse, en liten ullboll som ville gosa mest hela tiden. Jag som inte är van vid en kelig hund tog förstås chansen att mysa med hans härliga mjuka päls. Bilder på Elfie kommer jag lägga ut vid nåt annat tillfälle…

Drutten har fått syn på en and i vattnet.Drutten bär runt på en kamptrasa.Det ser nästan ut som att han skrattar...Valpgalopp!Det är roligare med en torr grästuva än kamptrasan...Man vill ju bara äta upp honom!!Full fart - hur snabbt det nu kan gå när man är valp! :DSitta kan han med!Tinca och Drutten vid VattenledningsdammenDruttens vackra ansikte...

12 kommentarer:

  1. Ljuvlig Drutt! Aussie har stått högt upp på intresselistan inför nästa hundköp (som förhoppningsvis är en bit bort) men har halkat ner en bit. Jag är dock oerhört fascinerad av deras utseende/färgerna. Läckra!

  2. Men åå vad söt Drutten är!!!!Så du har varit i Stadsparken idag då….det är faktiskt riktigt mysigt att åka dit ibland…förr var vi där rätt ofta när barnen var små…nu kan de tänka sej att följa med bara om det blir fika :razz: :smile: Jag och dottern hade en mysig stund!!!

    soliga kramar/tina

  3. Haha! Vad förvirrad jag blev där ett tag – Vi har också ”jordbrovallen” här nämligen ;) Drutten var verkligen ursöt! Synd att det just ska vara aussiegrabbar som alltis är så fina, tikmänniska som man är ;)

  4. Hejsan Kattis! Sitter och beundrar dina fina bilder. Helt fantastiska bilder tar du! Och den där Drutten får gärna flytta hem till mig :smile: Vilket charmtroll! Ha de bra. Kram från oss!

Stängt för kommentarer.