3 kommentarer:

  1. åå, där var jag förra sommaren! tänkte först välja en bild jag med från ale stenar till den här utmaningen, men det blev som du sett från ett annat ställe i skåne. från samma roadtrip. :)

  2. Häftig bild på Ale Stenar. En fråga – jag satt och tittade i gamla digital foto för alla tidningar om hur man sätter vattenstämpel i sina bilder som man lägger ut på webben. Där står att man ska hålla ner Alt tangenten och skriva 0169 så får man fram copyright symbolen. Men det funkar inte alls på min dator :sad: Hur gör du? Lägger du in vattenstämpel eller skriver du helt enkelt bara in texten på bilden som vanligt?

  3. Härlig bild! Min första tanke var att det var det här stället i Skottland… kommer inte ihåg vad det heter. Men ser ovan att det visst är i Sverige? :) Kram, Sofie

Stängt för kommentarer.