Grönt är skönt

Ny accentfärg i vardagsrummet är grönt, lime-, oliv- och äppelgrönt framförallt. I min nya glasvas från Cult Design har jag ställt en bit av min murgröna i lite vatten. Glasunderläggen i filt köpte jag på Village i Göteborg. Brickbordet och servetterna kommer från Ikea, och ljusstakarna är från Ittala. De två nedersta bilderna är ljusstakar från Cult Design, de svarta ljusmanschetterna som var i ljusstaken tidigare byttes ut mot gröna. :)

Grönt är skönt

17 kommentarer:

  1. Ohh ser ut att vara hos mig hehe, jag har nämligen lime/olivgröna inslag i mirr vardagsrum :0) Det är verkligen en underbar färg, Jättefint :0 ha det gott

  2. Ja det var jättehärligt väder. Ska bli fint tors fred hos oss säger de :0) Kul att du gillar bilderna. Bellman framhäver sitt halskrås i det grövsta bara haha, Men men Bellman är eg ganska slimad hund :0). Labbehull finns alltid dock haha. Hur är det annars?? må gott

  3. Åh, vad fint. Cult har ju så mycket snyggt. Än har jag inte kommit mig för att köpa något. Men det lär nog bli av inom en snar framtid. :)

  4. Vad härligt med grönt nu till våren.Tvillingsyrran skulle med ha grönt i deras vardagsrum.Ska infomera henne om de snygga görna manschetterna från Cult.Hon har ju med Change ljusstake i både 3+4.Fin sida du har.KRAM!

Stängt för kommentarer.