5 kommentarer:

 1. Härlig bild :smile:
  Alltså jag tror att det inte finns nåt tema, har inte heller hittat nåt, Ha ha!
  Skulle du finna nåt så kan du ju berätta för mig, fram till dess postar jag lite som jag vill :wink:
  Kramen!

 2. Har mailat IKEA precis och frågat om det kan finnas kvar någon i någon av deras butiker… Va snäll du är som erbjuder dig att köpa åt mig, men IKEA jönköping är vårt närmaste IKEA också, så då kan ja köpa den själv där =) Nu har jag lagt din blogg bland mina favoriter. Ja återkommer =)

  Mvh Mamamekko

 3. Vad läckert! Men blir det så bra genom de suddiga rutorna på planet? Det hade jag aldrig kunna föreställa mig, nu ska jag minsann ha kameran i beredskap hädanefter. Ang. brorsan; att man kan ha så fel=) Men storasyster kanske inte vet allt…

Stängt för kommentarer.