En hrlig dag i stugan

Igr trffade jag kompisen A med kelpien Cia fr att trna igenom momenten i elitlydnaden, de ska tvla nsta fredag. Vi var hr p grsmattorna utanfr min lgenhet, och man kan vl sga att Cia fick bra trning p bltt underlag. *s

Cia Cia
Cia, foto frn den 3 november 2007.

Idag skulle vi ka ner till stugan (bilder hittar ni hr)fr att dr trffa pappa som kt upp frn Halmstad fr att jaga med Johans pappa och ngra till. Nr vi kom ut till bilen s gick det inte att komma in!! Det verkar som att batteriet i nyckelns fjrrstyrning var slut, men av nn jdrans anledning s gick det inte att ppna genom att stta nyckeln i lset heller!! Anvnder man inte det ”vanliga” lset s krvar det… Jaja, jag var ngot irriterad kan man vl sga.

Eva och Jesper skulle flja med ner till stugan med sin Gizmo, s till slut bestmde vi att jag skulle flja med ner i deras bil, och s skulle Johan komma efter med Tinca i vr bil nr vi vl kommit in i den. Som tur var s drjde det bara nn timme extra innan han anslt till oss. :) Vi hade en hrlig dag i stugan och slapp faktiskt regnet!

Gizmo med familj Gizmo
Gizmo.

Pappas Mlle hade ngra fina rdsjursdrev idag och p det allra frsta drevet han hade skts det en bock fr honom. :D Heja Mlle – s ska det se ut! Himlans kul tycker jag, nr nu pappa kommer upp fr att jaga p Johans pappas mark. Nelli sktte sig ox bra idag, men tyvrr bommade skytten rdjuret som hon drev.

Mlle
Mlle, p vg ut p sista drevet.

Tinca och Gizmo
Tinca och Gizmo.

UPPDATERAT!
Fler bilder frn dagen hittar ni hr.