EFIT-dag och Fotosajten

Ja, himmel! Jag kom ihåg EFIT igår! *kors i taket* Bilderna kan ni se här.

Sen var det Fotosajtens novemberbidrag med ja, fotot är taget i november men jag har inte hunnit lägga ut det förrän nu. Temat var Rädsla och det var svårt tycker jag. Jag har inga direkta rädslor mer än att bli instängd i en båt som sjunker eller liknande saker och det hade jag turen att inte kunna fotografera. *pust* Så jag valde en annan bild som får gestalta månadens tema:


Min älskade Tinca…

3 kommentarer:

  1. Hej! Tack för inlägget i vår gästbok. :grin: Alltid bra när någon säger till om nåt inte funkar. Annars kan det ta väldigt lång tid innan man upptäcker det. Fin bild du tagit på temat rädsla. Om du nu sett min bild så kan jag meddela att jag hoppade högt när jag såg en av dina EFIT-bilder. Så rädd är jag för dem. Kan inte ens se dem på TV eller ens bild. Sjukt, men sant. Ha en bra dag!
    /Maria

  2. Inne och kikar på EFIT :)
    Tror du skrivit över smilieskoden nu i filen functions.php efter du uppgraderat.

    Den finns i wp-includes vill jag minnas.. långt ner, minst rad 1300.

Stängt för kommentarer.