Ny layout och foton på håret

Äntligen har tjornebrantpunktse fått ett nytt ansikte! :D Bloggen har fått ett nytt utseende, men jag har behållt samma tema som jag hade tidigare. Bilderna på mig togs idag för att jag skulle få nåt bra foto på mitt ”nya” hår, men jag blev lite sugen på att pula lite i Photoshop! :) Bakgrunden är samma som jag hade förra julen, jag gillar den men skulle helst ha haft en ny. Fast jag hittar ingen gratis som är tillräckligt fin, och jag är inte särskilt bra på att måla enför hand. Men vem vet, kanske försöker jag mig på det så småningom… :)

Förresten, är det någon som vet hur man får till en fungerande RSS? Jag kan ingenting om det men vill gärna att det ska funka…

Så till slut – här kommer ett par bilder på mitt ”nya” hår! :) Som ni kanske vet uppskattar jag verkligen inte att vara med på foto, så passa på och njut medans ni kan! *s* Tyvärr har jag en svart kofta på mig, så håret på ryggen syns inte så tydligt. Det går i alla fall ner till mitten av ryggen, och underdelen av håret är riktigt mörkt. Överhåret är nougatbrunt med lite inslag av koppar, samt några ljusa slingor. Just nu är det lite rödare än det är tänkt att vara, fast jag gillar det! ;) Helt perfekt färgåtergivning är det väl inte heller, men jag är ju lite hemmablind. Färgen skiftar i alla fall mycket beroende på vilket ljus man befinner sig i! Kul!