Julbord och en ny frisyr!! :)

De senaste dagarna har jag inte träffat min lilla schäferhund många minuter. I onsdags hade vi kvällsmöte på jobbet, vilket innebar att jag stannade kvar på jobbet utan att åka hem innan mötet och kom alltså inte hem förrän vid halv nio. Igår kväll var det julbord med Johans jobb, så svärfar hämtade Tinca på dagis och hade hand om henne några timmar medan vi var iväg. Julbordet ja… Vilken skillnad det är mellan olika arbetsgivare!! Kommunen, som är min arbetsgivare, bjöd faktiskt på julbord förra veckan. Det var god mat och så men det var inte direkt någon ”stämning” och inte någon underhållning. Det var bordsplacering och jag hamnade med äldre människor som jag inte alls kände, vilket kanske inte var det roligaste jag varit med om. :smile: Men vi blev i alla fall bjudna på julbord, fast bara vi anställda, inga respektive…

Så till Johans arbetsgivare. En privat sådan, med ungefär tusen anställda, uppdelade i olika bolag. Vi var strax under 100 personer totalt på julbordet, och vi satt med Johans närmaste jobbarkompisar vid ett bord. Det var en uppsluppen stämning och jättekul! Företaget bjöd dessutom på all alkohol man ville ha under kvällen, vilket känns helt ofattbart för mig som är kommunanställd. :) Inte för att jag drack mer än en öl i och för sig, jag skulle ju upp vid 06.00 för att komma till jobbet i tid. Det är en sak att vara bakis på ett kontor, och en helt annan att vara det inför barnen. Men men, lite synd var det allt att det inte var på en fredag så man var ledig dagen efter. Folket började dra sig hem framåt 23, nåja – en del av dem i alla fall. Vi var hemma strax efter halv tolv. Vi blev underhållna av ett liveband, och det var ju kul! :D

Ja, igår var jag ju också hos frisören! Jag var där i 3 timmar och blev klippt, och bytte hårfärg. :D Jag är SÅ HIMLA NÖJD alltså!!! Hon är så duktig min frisör, jag blir alltid nöjd! (Och jag är kräsen, vill jag lova…) Håret klipptes i många olika längder och färgades mörkbrunt förutom överhåret som fick en nougatbrun nyans med skimmer av koppar. Håret känns oerhört lätt istället för det tunga hårsvall jag haft innan. Jag fattar inte att jag väntade såhär länge med att klippa mig! :) Men visst, håret räcker fortfarande ner till mitten av ryggen längst bak, men övriga håret är inte särskilt jättelångt (enligt mig!). Någon kort lugg blev det inte, det kändes inte helt bra och min frisör tyckte inte heller att jag skulle klippa lugg, däremot klippte vi upp ”luggen” så att den är kortare, och inte räcker ens ner till hakan, men den ligger vid sidan av ansiktet. Ja, jag är jättenöjd! När jag har möjlighet lägger jag ut foto!

2 kommentarer:

  1. haha på Anders jobbs julfest så är det tre-rättersmiddag med vin, öl och cider på stadshotellet. Lotterier, där de lottar ut utlandsresor och weekends, och så gratis sprit i baren och live-band (Markus Fagervall och Brolle Jr nu sist). Privata företag är bäst på att ta hand om sina anställda! :D Och så får man ju SÅKART ta med sig sin respektive. Det är lika kul varje gång.

    Jag vet faktiskt inte hur du fixar din RSS. :neutral: Det erkar vara något som är konstigt med koden.. kanske bara är med det här temat förresten. Det vet man ju aldrig.

Stängt för kommentarer.