Fredag kväll

Hej på er!

Idag överraskade jag Johan med fläskfilé och goda räfflade potatis när han kom hem efter jobbet! De är verkligen så himla goda de där räffliga potatisarna, ni som ätit dem vet vad jag menar. :) Vi delade på en flaska vin och gick sedan över på drinkar. En trevlig kväll! :D Nu blir det Idol på tv – undrar vem som åker ut…!

Vi har dragit ner de gamla tapeterna och ska nu bara spackla innan det är dags för tapetsering. Hade tänkt spackla idag, men det blev ju inte så. :P Well, vi har ju hela helgen på oss, får väl rikta in oss på tapetsering nästa helg eller nåt. *s*

Idag har första snön kommit! Hela dagen nästan har det regnat, och framåt kvällningen övergick det i snöblandat regn. Snön som sedan föll låg ju inte kvar många minuter tyvärr. Jag längtar verkligen tills en ordentlig snö ligger på backen, till advent och till julafton. I år har jag ju dessutom mitt första jullov! :D Fasen vad jag trivs på jobbet alltså! :)

Ta hand om er!