Tinca är utmanad

Tinca har blivit utmanad av Freja & Karlsson, Spira och Allt-I.

Varje utmanad hund skall skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på hemsidan och samtidigt ange reglerna för leken. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista på dem och deras namn. Efter det är gjort skriver man en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska kolla in och läsa på ens egen hemsida för mera information.

Eftersom denna utmaning varit igång ett tag nu så väljer jag att inte utmana några nya hundar, utan den som själv blir sugen får ta med sig utmaningen själv härifrån! :)

Då börjar vi!

Sanningen om mig själv – Tinca

1. Jag kissar och bajsar på kommando (om jag är nödig vill säga, men ibland försöker jag ändå för att göra matte glad).

2. Matte och husse säger att jag fiser oerhört äckliga fisar. Ibland vaknar jag när jag släpper mig, och då går jag och lägger mig någon annanstans.

3. Jag kan sitta och stirra på mattes rygg en hel timme om jag tycker det är dags för mat, även om det är flera timmar kvar. Så fort hon rör sig kastar jag mig iväg mot köket, för jag tycker att det borde gå snabbare då. Tyvärr får jag inte maten ändå…*suck*

4. När matte lämnar mig i bilen kan jag sitta i två timmar och titta efter henne. Matte tycker det är tråkigt att jag inte kan koppla av och sova i bilen, men jag har faktiskt somnat två gånger i bilen under mitt 6,5 år långa liv – det ni!! :) Medans matte och husse var borta menar jag då, ibland händer det att jag somnar i bilen om vi åker långt och både matte och husse sitter i bilen.

5. Jag är rädd för fiskarna när de hoppar i akvariet och slår i glaset. Då går jag och gömmer mig under något bord nära mattes ben.

6. Jag tycker inte om min reflexsele, och försöker alltid smita iväg när matte tar fram den. Matte tror att det beror på att jag associerar den till selen jag hade på mig när vi cyklade med springern, och jag tyckte den där springern var obehaglig. Numera travar jag fint jämte cykeln så vi behöver inte den där springern längre, men jag tycker ändå inte om reflexselen.