Halvvägs

Efter en härlig helg hos mamma i Karlskrona är jag nu hemma igen. Igår tisdag målade vi färdigt grundmålningen i köket, och idag har jag börjat med att måla med den ”riktiga” färgen. Det tar sin lilla tid att måla och man blir lite snurrig i huvudet av den starka lukten så pauser blir det lite då och då. :) Men snyggt blir det – vilken skillnad mot hur det var innan! Lägger in foto sen såklart, men jag väntar tills vi är klara med målandet. Sen blir det till att ge sig på tapetseringen, förhoppningsvis i helgen.

Pappa kommer på besök i morgon och stannar till fredag eftermiddag. Denna gången har han dock inte med sig några hundar, så det blir lite annorlunda. :)

Halva lovet är nu över, jösses vad tiden går snabbt… Och varken tid eller lust att sitta vid datorn har jag, så jag skriver mer när andan faller på! Baj baj!