Lagom till hstlovet…

Igr pbrjade vi grundmlningen av kkstaket. Vi kom nstan en tredjedel och sen hann vi inte mer, idag har vi heller inte haft tid och i morgon ker jag ivg och hlsar p mamma och bror i Karlskrona. Johan fr allts grundmla klart i helgen medans jag r borta och s fr vi vl mla andra strykningen nr jag kommer hem igen p mndag kvll. Knns i alla fall sknt att ha brjat mla taket, men det r trist med skyddspapper p golvet, och mlarburkar och penslar lite verallt.

I morgon r ocks sista dagen p jobbet, sen r det hstlov! :) Mitt frsta hstlov som lrare, fr vrigt, fr tidigare har jag ju bara jobbat som frskollrare och d har man inte lov. Ska bli jttemysigt! Jag trivs s oerhrt bra p jobbet, s det r inte direkt s att jag lngtar efter att vara ledig, konstigt nog… Men hrrni! Lagom till lovet fick jag idag ett samtal av min rektor och hon frgade om jag ville fortstta ven i vr. OM jag ville?!?! :D Knns s himla kul – nu fr jag jobba vidare p skolan nda till sommarlovet!!! :) Jag njuter varje dag… Snacka om att lska sitt jobb! :smile: