Lagom till höstlovet…

Igår påbörjade vi grundmålningen av kökstaket. Vi kom nästan en tredjedel och sen hann vi inte mer, idag har vi heller inte haft tid och i morgon åker jag iväg och hälsar på mamma och bror i Karlskrona. Johan får alltså grundmåla klart i helgen medans jag är borta och så får vi väl måla andra strykningen när jag kommer hem igen på måndag kväll. Känns i alla fall skönt att ha börjat måla taket, men det är trist med skyddspapper på golvet, och målarburkar och penslar lite överallt.

I morgon är också sista dagen på jobbet, sen är det höstlov! :) Mitt första höstlov som lärare, för övrigt, för tidigare har jag ju bara jobbat som förskollärare och då har man inte lov. Ska bli jättemysigt! Jag trivs så oerhört bra på jobbet, så det är inte direkt så att jag längtar efter att vara ledig, konstigt nog… Men hörrni! Lagom till lovet fick jag idag ett samtal av min rektor och hon frågade om jag ville fortsätta även i vår. OM jag ville?!?! :D Känns så himla kul – nu får jag jobba vidare på skolan ända till sommarlovet!!! :) Jag njuter varje dag… Snacka om att älska sitt jobb! :smile: