Tv arbetsdagar kvar

Ja, nu har halva arbetsveckan gtt, bara tv dagar kvar innan det r Midsommarafton! Idag hade vi midsommarfirande p jobbet med rulltrta, dans runt midsommarstngen till dragspel och midsommarlunch. Vi hade tur med vdret, det vxlade mellan gra moln och sol hela frmiddagen, men inte en droppe regn fick vi p oss! :)

Tincas allergen har ntligen kommit, det har varit vldigt frsenat och hon skulle haft sin spruta i sndags. Hon brukar brja klia sig mycket direkt om man blir fr sen med allergenet, men denna gngen har det inte varit s farligt, s vi ska experimentera lite sa veterinren, och se hur mnga dagar det tar innan hon brjar klia sig, fr att se om vi kan utka avstndet mellan sprutorna med ett par dagar, vanligtvis fr hon med 28 dagars mellanrum.

Jag vet att ni r mnga som frgat efter bilder p nya golvet, och jag lovar att det kommer s snart jag hinner stta mig med det! Det ska upp en helt ny sida kallad ”Hemma hos”, ”Renovera” eller nt liknande, dr ska bilder p vra olika rum lggas upp s smningom, men som Lina ppekade – man vill ju grna vara helt klart innan man visar bilderna! :D

Kram p er och TACK fr alla besk och kommentarer jag fr, bde hr i bloggen, i gstboken, via mail och i det riktiga livet! :)

UPPDATERAT!
Tisdagstema x3: Siffror, Natur & Rd.
Fotosajtens junitema: Bl.