Syskonbesök

Idag kom brorsan förbi, han hälsar på sin tjej här i stan. Kul att få oväntat besök! :) Har även hunnit med att kolla på film ikväll, det var så skönt att bara ha en slappekväll. Det blev ”The Guardian”, tyckte den var riktigt bra. Såg ett bakom-kulliserna-reportage om den filmen för ett tag sen och det var verkligen imponerande att se hur de spelat in filmen!

Jo, förresten – Tincas provsvar fick jag ju i måndags. Alla prover är bra och hennes levervärden har till och med gått ner till nästan normal nivå! :D Vi ska testa att öka hennes foder för att se om hon går upp i vikt igen, annars blir det nog så att vi får testa bukspottskörteln.

I helgen ska jag till klubben för att vara skrivare på en elitspårtävling, ganska kul att vara tillbaka på en tävling igen, hoppas bara det blir fint väder! ;)