Vilket väder!

Vilket sagolikt väder vi haft hela helgen! :) Vi har varit många timmar hos Johans föräldrar i deras trädgård både lördag och söndag. Igår skulle vi byta däck men vi fick bara loss två däck, så vi måste be en bilverkstad försöka lossa på de andra däcken åt oss i morgon :( De gick alltså inte ens att rubba en mm, vet inte hur länge vi höll på. *suck* Johans pappa känner en ”bilfixare” så vi hoppas att det inte ska behöva kosta en massa pengar. På kvällen blev vi bjudna på grillat älgkalvskött (otroligt gott!). Hann även med att äntligen hänga upp våra gardiner, det blev så bra! :)

Gardiner
Våra nya gardiner av tyg från Mairo, tillsammans med lampan från Iems och en liten kossa som Johan fått från några gamla jobbarkompisar.

Idag var det 21 grader i skuggan och vi har varit ute och slipat och oljat vårt balkongbord. Det blev SÅ himla snyggt! Kom knappt ihåg att det kunde vara så fint! Det är ett teakbord och det grånar ju efter hand, och förra året oljade vi bara in det utan att slipa det, så detta året var det riktigt grått. Nu är det dock riktigt läckert igen, guldrödbrunglänsande…! :D

Sen bar det av hemåt och jag oljade in köksbordet med pappas superolja, ser jättefint ut! Vi har även försökt fixa sista listen i sovrummet (ovanför garderoberna), men det strular. Får fortsätta i morgon. Hoppas nu vädret håller i sig hela veckan och ända till nästa helg! Nån fotografering har jag tyvärr inte hunnit med i helgen, hoppas på att kunna få mig en fotorunda i morgon kväll. Kram på er!