Veterinärbesök

Idag åkte jag med Tinca till veterinären. Fick skjuts efter jobbet och hade mycket tid över innan det var dags att gå in, så vi strosade runt lite. Först gick vi till Djurmagazinet och jag köpte ett koppel till pappa och ett par tuggben till Tinca som hon skulle få efter veterinärbesöket. Hon hatar verkligen att vara där… :(

Efter besöket i affären gick vi ner till Munksjön där Tinca fick doppa tassarna och magen. Hon var tydligen så törstig att hon behövde vatten också, hon nöjde sig inte med min lilla vattenflaska när det fanns en hel sjö full med (inte så rent!) vatten. Sen satt vi en stund och njöt av solskenet innan vi gick tillbaka till Djursjukhuset.

Eftersom Tinca är så osäker när vi går dit så satt vi en stund utanför och gick sen runt och nosade lite, och hon var lugnt ända tills jag styrde stegen mot ingången. Då försökte hon springa iväg stackaren. Väl inne i väntrummet var hon inte mycket lugnare, men det gick relativt snabbt i alla fall.

Blodprov togs och veterinären kollade på Tincas utväxter/nybildningar som hon har på några olika ställen på kroppen. På måndag får vi provsvaret angående hennes levervärden, och tid är bokad för operation av ”knölarna”. Alltid är det nåt med damen. Låt oss bara hoppas att det inte är några ”farliga” knölar den här gången heller…

Vikten idag var 29,5 kg vilket är ett par kilo för lite, hon ser ganska ranglig och mager ut. :( Hur ska vi få hunden att behålla sin vikt?!