Karlskrona och trumkurs

Helgen i Karlskrona har ägnats åt shopping, kortspel, prat och musik. Vi har spelat gitarr, sjungit och haft skitkul rent ut sagt! Mammas sambo spelar gitarr så vi kopplade in elgitarr och mikrofon i förstärkaren och sen höll vi på att sjunga och spela i flera timmar. Fredagnatten slutade vi inte förrän 02.40! Lördagen blev något seg på grund av för lite sömn (ville ju inte sova bort hela dagen) och ösregnet gjorde så att vi inte ville vara ute mer än nödvändigt (dvs tiden det tog att springa mellan bilen och affärerna)! Favoritbutiken är Tegelgården, det finns mängder av fina inredningssaker där!

Kortspel har det också blivit mycket av, Chicago och Det Diaboliska spelade vi. DD (spelet mot djävulen som det också kallas) känner jag faktiskt inte till någon som kan spela mer än min mamma och hennes gamla jobbarkompis.

Idag när jag kom hem var det bara till att åka direkt till trumkursen. Idag hade vi avslutning vilket känns tråkigt men samtidigt ska det bli skönt att inte ha söndagkvällarna uppbokade mer.

I morgon börjar trumkursen som jag och en kollega ska ha med alla barnen på jobbet. Vi har totalt 70 barn som ska gå kursen uppdelade i olika grupper. Vi kommer spela på våra egenhändigt gjorda trummor (blev faktiskt otroligt lyckade, kommer sätta in foto på dem senare), dansa någon afrikansk dans och sjunga. På måndagar och tisdagar under fyra veckors tid kommer kursen hålla på. Varje dag har vi två grupper och varje grupp kommer få två tillfällen. Håll tummarna för att det blir lyckat! :)

3 kommentarer:

 1. Tack för grattiset:)

  Mysig helg ni verkar ha haft. Vad sugen jag blev på att spela kort nu, det var ett tag sedan nu. Gin rummy vore kul;) Eller Plump som jag nästan glömt bort hur man spelar.

  Ha en bra vecka. Kramar:)

 2. Vad spännande med trumkurs! Var det genom jobbet eller på eget bevåg? Är säker på att barnen kommer att uppskatta det!

  Har läst lite i din blogg och det låter som du lever livet för fullt! Kul att ni hittar på massa roliga saker! Hur är det med Tinca?

  Ha det bäst, vi hörs!
  /C.

Stängt för kommentarer.