Kursavslutning och Karlskrona-resa

Veckan har varit fullproppad med olika saker. Kvällsmöte på jobbet, bussresa till Vättern med barnen på jobbet (mycket uppskattat!), kursavslutning på min fortsättningskurs är några exempel. Igår var det dags för mina kursdeltagare att visa vad de lärt sig genom att göra Allmänlydnadspasset. Och glädjande nog klarade alla sig och fick sitt diplom för godkänt pass! :) Något förvånande för ett par hundar, men otroligt kul att de lyckades!! Var hemma halv elva igår så mitt dåliga samvete för henne den här veckan blev ju inte mindre direkt.

Idag åker jag på en liten helgweekend till mamma i Karlskrona, egentligen skulle jag behöva vara hemma och ta igen mig lite och umgås med Tinca efter en mycket hektisk vecka (förra helgen var vi ju i Stockholm och då blev det ju inte till att ta det lugnt och ägna mycket tid åt hunden heller). Det kommer bli jättekul när jag väl är i Karlskrona såklart, men just nu är jag hemskt trött.

Önskar er alla en jättetrevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en skön helg hos mamsen. Vet hur det dåliga samvetet kan tära på en men försök att njuta av din helg! Tack för kiken på min sidan! Egentligen vill jag ju göra sidan genom b-one men ja fattar ju inte hur man gör så jag får köra på detta så länge. Allt sköter sig själv där s.a.s
    Kram

Stängt för kommentarer.