Syster-besök

Nu är min syster från Halmstad på besök! Igår spelade vi Monopol (som hon vann såklart!), var på Djursjukhuset och hämtade Tincas allergen och var på Ica Maxi och handlade mat. Tincas allergen skulle enligt djurskötaren gå på över 2000 spänn. Jag blev chockad och sa -VA? högt. *skäms nästan* I telefon när jag beställde nytt allergen fick jag ett pris på runt 1400:-, det hade gått upp sen sist. Hrm… Hon frågade mig när jag beställde sist och vad det kostade då, sen kollade hon lite i datorn och sa att ja, det kostade ju 1417:-. Om jag inte hade sagt något, skulle jag då fått betala över 2000:- för det där då?! Skrämmande… För övrigt vägde jag Tinca också, och hennes vikt var (nyrastad) 28,75 kg. Hon håller sig runt 28-29 kg och hon ser ganska snygg ut nu tycker jag. Vid två års ålder vägde hon 32 kg – undrar varför hon minskat i vikt? Är det tappad muskelmassa, ändrad fördelning av kilona eller var hon lite knubbig då? Tinca har dock alltid varit väldigt tunn, så det känns konstigt att hon väger mindre nu än hon gjorde då! Nåja, hon håller sig bra i vikt nu på den maten hon får, skönt det! Vet ni att Tinca bara kan äta ett enda foder utan att tappa vikt?!

Idag har vi varit i stan och på A6 köpcenter hela dan, jag och syrran! Har shoppat massor, hur kul som helst!! :) I morron ska vi till stan igen och även till en stor djuraffär. Sen kommer en av mina bröder på eftermiddagen och syrran åker hem på kvällen – full rulle alltså!

Vädret har varit blåsigt, kvavt och regnigt – ganska trist alltså! Nåja, det fina vädret kommer nog nästa vecka då vi är i Skellefteå! *hehe*