Syster-besk

Nu r min syster frn Halmstad p besk! Igr spelade vi Monopol (som hon vann sklart!), var p Djursjukhuset och hmtade Tincas allergen och var p Ica Maxi och handlade mat. Tincas allergen skulle enligt djursktaren g p ver 2000 spnn. Jag blev chockad och sa -VA? hgt. *skms nstan* I telefon nr jag bestllde nytt allergen fick jag ett pris p runt 1400:-, det hade gtt upp sen sist. Hrm… Hon frgade mig nr jag bestllde sist och vad det kostade d, sen kollade hon lite i datorn och sa att ja, det kostade ju 1417:-. Om jag inte hade sagt ngot, skulle jag d ftt betala ver 2000:- fr det dr d?! Skrmmande… Fr vrigt vgde jag Tinca ocks, och hennes vikt var (nyrastad) 28,75 kg. Hon hller sig runt 28-29 kg och hon ser ganska snygg ut nu tycker jag. Vid tv rs lder vgde hon 32 kg – undrar varfr hon minskat i vikt? r det tappad muskelmassa, ndrad frdelning av kilona eller var hon lite knubbig d? Tinca har dock alltid varit vldigt tunn, s det knns konstigt att hon vger mindre nu n hon gjorde d! Nja, hon hller sig bra i vikt nu p den maten hon fr, sknt det! Vet ni att Tinca bara kan ta ett enda foder utan att tappa vikt?!

Idag har vi varit i stan och p A6 kpcenter hela dan, jag och syrran! Har shoppat massor, hur kul som helst!! :) I morron ska vi till stan igen och ven till en stor djuraffr. Sen kommer en av mina brder p eftermiddagen och syrran ker hem p kvllen – full rulle allts!

Vdret har varit blsigt, kvavt och regnigt – ganska trist allts! Nja, det fina vdret kommer nog nsta vecka d vi r i Skellefte! *hehe*