Frsta semesterdagen

Vet inte om en lrdag kan rknas som ”frsta semesterdagen” men det knns i alla fall s! Sov lnge och lg kvar i sngen nnu lngre, gick en kortis med Tinca i det hemskt kvava vdret. Tinca var ls men travade inte ett enda steg – d mrker man verkligen hur kvavt det r! Hon r sllan stilla! ;)

Sen har vi varit inne i stort sett hela dagen, jag har stdat en del men vi har i vrigt haft det lugnt och ganska trist. Jag hade tnkt ta min frsta lediga dag till att ha en ordentlig slappardag men i morgon och framt ska vi bli mer aktiva! :)

Igr kvll vid 21-tiden kte vi fr att bada i sjn, det var lite kyligt men vi badade nd sklart… Idag blir det dock inget bad fr oss, det blser lite kyligt, men vi kanske ker ner en svng s Tinca fr aktivera sig lite… Hon r s sl, men vid vattnet vaknar hon till minsann! *s* Hon lskar verkligen vatten!

Lgger in tv redigerade bilder och sen tre bilder tagna p Tinca idag i skenet frn en solstrle!

Tinca

Tinca

Tinca

Tinca

Tincas tass