Alicia och de älskade valparna

Över midsommar åkte vi till morfar i Halmstad och Nellis valpar hade hunnit bli nästan 4 veckor gamla. De var betydligt roligare än för ett par veckor sen när de inte ens hade öppnat ögonen. :) Alicia sprang förstås in till valplådan gång på gång på gång (vi stängde givetvis dörren så dom små skulle få vara ifred emellanåt), satte sig på golvet, klappade i sitt knä och sa ”bappa!”. Och när hon fått en valp i sitt knä klappade hon, kramade, pussade och höll om den så fint. :love: Vilken kärlek! Hon var så försiktig med dom… Här kommer några bilder från när valparna fick känna gräs under tassarna för första gången! Fler bilder på valparna finns här. Vill du se foton från Nellis tidigare kullar klickar du här.


I vanlig ordning blir min favorit i kullen den minsta tiken. Den ljuvliga ”Mira” tog sig in i både min och dotterns hjärta.


Gud så söta dom är…..


En blivande hundtränare? :)


Visst ser man vissa likheter med Cesar Millan? ”Ungen som talar med hundar”… ;)


”Vill ni smaka på en liten sten? En riktig delikatess, jag stoppar gärna själv in en sten i munnen så fort jag kan, för då jagar mamma och pappa mig…”


Några av valparna på väg ut i gräset för första gången.


En sötnos.


Liten som en bajspåse.


Vilar i husses knä.

4 kommentarer:

  1. Ljuvliga valpar, men jag tror ändå schäfervalpen i förra inlägget vinner. Om det nu är en tävling? ;-)

Stängt för kommentarer.