Sugen på något nytt?

Idag tänkte jag lista några av mina favoritbloggar. Jag har olika favoriter olika perioder, ibland är det hundträning, ibland foton, ibland vardagsliv och ibland inredning. Vissa bloggar kan jag bara inte få nog av, här är tre av mina absoluta favoriter:

En blogg som alltid ligger mig varmt om hjärtat är Vardagar.com, där Jenny visar glimtar ur sitt liv med lilla Tuva och Molly-mops. Hundliv, foton, inredning, pyssel & bebisliv i ett. Passar mig som handen i handsken, som ni förstår. :)

En annan favorit är Sofies stiltje. En blogg om gÃ¥rdsliv i det gamla snickeriet, och massor av fina bilder pÃ¥ hur hon inreder sitt vackra hem. Behaglig, vacker, inspirerande…

Ni som vill läsa om hundar & hundträning måste besöka Lina! Lina har en galen schäfer och skriver fantastiskt härligt och medryckande om sin träning med denna galenpanna. :) Underbara hundbilder, och jag älskar Linas sätt att skriva.

4 kommentarer:

    1. Inget att tacka för, bara fortsätt som du gör! :) Förresten verkar jag ha fått till svarsfunktionen ganska bra nu va?

  1. Nämen tack snälla Kattis <3

    Jennys blogg följer jag också, mysfaktor på den!

    Ha en fin Lördag, kramar.

Stängt för kommentarer.