Om ändå våren vore här.

Jag har aldrig förr längtat efter våren så som jag gör nu. Jag gillar vanligtvis vinter, snö och kyla, men den här vintern har varit lång och trist. Regn, stormar, lite snö men ingen varken på jul eller nyår och därtill växlande temperaturer så man blir alldeles förfrusen de få dagar det verkligen är kallt. Man hinner lixom aldrig vänja sig vid kylan innan det blir milt igen. Nä, jag tycker att våren kan komma. Jag behöver energi, sol, glädje, värme. Ljumma vårkvällar, smältande snö, doften av den solvarma skogen, kunna hänga ut tvätten, grillkvällar, de första vårblommorna som tittar fram, en stor kopp te ute på altanen, långpromenader utan att behöva frysa, träden som börjar bli gröna, långa ljusa kvällar.

Tills dess.


Ztimma längtar också.

En kommentar:

  1. Jag också!!!!! (Och det säger inte lite eftersom även jag ÄLSKAR vinter-vinter!)

Stängt för kommentarer.