Målning av furutrappa: Del 1

Här hemma pågår arbetet för fullt! Arbetet med att förvandla vår gamla, slitna, fula furutrappa till en fräsch, vit trappa. Vi har förstås insett att allting tar väldigt mycket längre tid när man har småbarn i huset, mestadels får vi ju arbeta en i taget. Trappan är i alla fall slipad, kvistlackad två gånger, spacklad där det var stora jack och grundmålad. Spaljén är nertagen och är ”under arbete”, men just nu fokuserar vi på trappan. Räcket får sitta kvar på väggen tills spaljén är uppe, känns lite säkrare så när vi bär Alicia upp och ner för trappan.

När vi var klara igår satt vi och pausade lite i soffan innan vi gick och la oss, och förundrades gång på gång över hur ljust och luftigt det var i vår hall. :) Tidsplanen är att vi målar på ett lager golvfärg idag och tar andra lagret i morgon, sen är det bara spaljén och räckena kvar. ;)

3 kommentarer:

Stängt för kommentarer.