29 bast


Alicia provrider Ztimma. :)

Helgen har tillbringats i Halmstad hos pappa/morfar Bengt, och vädergudarna bjöd på fantastiskt väder hela helgen. På lördagen fyllde jag år och pappa bjöd på födelsedagsmiddag, mums! På förmiddagen fick Ztimma en rejäl stöt av ett elstängsel och var sedan helt skum hela dagen, vågade inte lämna oss en meter ens och ville helst klättra upp i knät eller trycka sig tätt intill oss. Jag började undra om det hade blivit nån slags kortslutning i hjärnan på henne men fick sedan höra att det ”bara” sätter sig på psyket. Som tur var så botade nattens sömn hennes psykiska besvär och idag har hon varit precis som vanligt, puh. Hon kommer garanterat ha problem när vi passerar den där hagen nästa gång, hon är väldigt känslig när det gäller smärta och har tydliga minnesbilder från platsen där hon fick sin förra stöt (ett vildsvinsstängsel som satt en decimeter ovanför marken).

En del av tiden tillbringade jag med pappas wachtelhund Nellis valpar, som nu blivit 7 veckor. :love: Helt underbara var dom och jag passade förstås på att fota dom en massa. :) Brunskimmeln Onyx, som kommer kallas Chaplin, ska stanna kvar hos pappa och förhoppningsvis blir han en jaktstjärna om några år. :) Fler bilder kommer på valparna framöver!

Lille Chaplin, som ska stanna hos sin mor Nelli.

4 kommentarer:

  1. Åh så härliga bilder, och tusen tack för Ert besök och vårt.
    Kramar

Stängt för kommentarer.