Sommarregn

Jag längtar efter sommarregn. Strilande mjukt och åskovädrets hällregn. Ljuvliga dofter och fuktig jord. Nyklippt gräs och cykelturer på dammiga grusvägar. Öppna fönster, öppna dörrar. Tunna kläder och solvarm hud. Fågelkvitter och jordgubbar. Solblekt hår och ett glas vin på altanen. Grillkvällar med en god köttbit och en kall öl. Ligga på en filt på gräsmattan och mysa. Fisketurer med båten. Havet och ljuva sommarbrisar som får håret att fläkta. Tvätt på tvättlinan, så underbart doftande. Ängsblommor och bad i sjön. Sand mellan tårna och barfota i det solvarma gräset.

Jag längtar. Nu.

2 kommentarer:

  1. JA!
    Doften av sommaregn.. mm…

    Har suttit & njutit av härliga bilder här nu :)

    trevlig helg
    KRAM

  2. Just det där med doften i äng, skog och mark efter ett sommarregn är något jag längtar efter också!

Stängt för kommentarer.