Dagens Ztimma


Ztimma har visst glömt vad ”ut”-kommandot betyder, och springer iväg och lägger sig fint i snön och väntar på belöning. ;)


”Meeeeh – jag spanar ju bara lite…”

Promenad i solskenet idag och kameran fick följa med så Ztimma fick posera lite. ;) Hon är inte särskilt road av det och vänder oftast bort blicken. Försökte få henne att springa iväg en bit ut på en åker så att jag skulle kunna få lite bilder på henne när hon sprang mot mig, men den lilla damen hade visst glömt bort vad man gör när man hör ”uuuut” och sprang några meter och kastade sig ner i backen och var jättenöjd. :) Lilla sötnosen, det är visst dags att börja träna igen!

För ett par dagar sen fick hon sig ett välbehövt bad, klorna blev klippta och hon fick en vardagstrimning där framförallt pälsen på halsen och bakhasorna försvann – skööönt!

3 kommentarer:

Stängt för kommentarer.