Äntligen apporteringsdags


Ztimma väntar på att husse ska kasta iväg dummyn.


Ztimma markerar var dummyn hamnat.

Söndag och underbart vårvinterväder, och hela familjen gick promenad tillsammans. Ztimma fick några skick på hussekastade dummies, och hon var såklart lycklig! (Matten försökte sig på att kasta med men av nån anledning kommer de mer högt än långt när hon kastar…) Markeringsförmågan är väl inte den bästa, hon är lite ringrostig efter långt träningsuppehåll och kom inte hela vägen fram till nedslagsplatsen innan hon började söka efter dummyn, men det ska väl bli bättre så småningom. :) Skönt att komma igång och träna lite smått i alla fall tycker vi båda två!

4 kommentarer:

  1. Det är inte bara du som kastar högre än längre, jag gjorde ett ”underbart” kast häromdagen och dummin landade ca 4-5 meter från mig *S* Ville glodde o trodde väl att det skulle komma en längre ut så han satt o väntade *S*
    Kanonbilder som vanligt, men vad mycket snö ni har. Här är nästan allt borta nu.

Stängt för kommentarer.