Långledigt

Då har jag äntligen påbörjat min långa ledighet! Jag trivs väldigt bra på mitt jobb och visst känns det lite sorgligt att inte vara med i gemenskapen längre, och det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig. Men, jag behöver verkligen vila och koppla av, det har varit en stressig tid på jobbet och det har nog tagit mer på mina krafter än jag trott. Igår träffade jag underbara Anneli, som otroligt glädjande också ska få en liten bebis om några månader! Är så himla himla glad för hennes skull, och för min egen skull med, hihi. Om man nu får vara lite ego och dra lite fördelar av att en väldigt fin vän kommer vara mammaledig samtidigt som jag! :P

Idag tog jag lång sovmorgon och sitter fortfarande i morgonrock när klockan nästan är 14. Känns som världens lyx, fniss… Snön har fallit hela dagen och jag fattar inte hur mycket snö vi ska få? Jag älskar att det är snö och vitt och ljust, men det behöver inte direkt komma mer snö, det är fullt tillräckligt som det är. Men en vit jul ska vi väl ändå kunna få nu va? :)

En bild på magen i vecka 35, tagen 26 november.

3 kommentarer:

Stängt för kommentarer.