Målning och spackling av badrummet


Elektrikerns anteckningar på väggen. :)

Elektrikerhålet igensatt och spacklat.


Lufttrumman spacklad.


Elektrikern har varit här en första vända,
väggarna är spacklade och taket och lufttrummorna är vitmålade.


Lite mer av det vitmålade taket och de spacklade väggarna.


Här står de – de nya plastmattorna från Tarkett!

Hittills har det gått fint med badrummet, vi har jämnat till väggarna, målat taket, spacklat och målat lufttrummorna och målat elementet. Elektrikern har varit här och dragit ledningar (eller vad han nu gjorde), spackel-nissen har varit här en första vända och spacklat väggarna men måste tyvärr spackla en omgång till då det var så stora hål… Så det blir ingen mattläggning i morgon utan först på fredag, men det är samma nisse som spacklar så han vet ju vad han ska göra. :) Än så länge känns det bra! Bara det blir klart till helgen så… Sen har vi nämligen tänkt börja sätta in inredningen under helgen. Håll tummarna för att allt går som det ska!

Åhh, längtar tills jag kan börja njuta av vårt nya fräscha badrum! :)

En kommentar:

  1. Får flashbacks från vår akuta badrumsrenovering (pga vattenläcka) som tog två månader. Vi har bara ett badrum så under tiden fick vi en duschkabin installerad i ett uthus… Tack och lov var det april-maj-juni, och inte smällkall vinter. Så… var glad att ni har två badrum, och att det verkar gå fort. :)

Stängt för kommentarer.