Rivning av badrummet


Vänstra delen av badrummet där toan och handfatet stod.


Högra delen av badrummet, handfatet till vänster i bild och badkaret till höger.


Vänstra delen där elementet sitter.


Det blir lite skräp…

Då är vi igång på allvar! I veckan har vi (läs: Johan och hans kompis) rivit ner den gamla inredningen och de gamla plastmattorna på väggar och golv. Vissa saker var mindre bra gjort kan man säga så vi har fått såga ut ett par hål i den gamla gipsskivan och satt upp nya bitar där med extra reglar bakom. Idag ska vi spackla ”lufttrummorna” och måla dem och taket vitt. Elementet ska också få en uppfräschning med ny färg och elektrikern kommer förbi för att dra nya kablar eller nåt, så vi kan sätta igen det stora hålet i väggen. Sen på onsdag kommer ”spacklaren” och på torsdag får vi de nya mattorna på väggar och golv. :)

Tur vi har två badrum här hemma måste jag säga! Samtidigt blir det ganska bökigt att bara ha ett fungerande badrum, morgonrutinerna blir lite annorlunda när man måste ta hänsyn till varandra hela tiden.

Förresten, är det någon som är intresserade av vårt tidigare badrumsskåp eller kanske handfatet? Badrumsskåpet är stort och rymligt och handfatet är fräscht, hör av er i så fall!

En kommentar:

  1. Oj, mkt att stå i ser jag! Hoppas inte bebben kommer ut mitt i allt ;)

    Tänkte på dej idag när jag pulsade runt i all snö :P

    Ha det gott!

Stängt för kommentarer.