Trädgårdsträning

Ztimma för ett par månader sen.

Äntligen börjar Ztimma få tillbaka sin päls igen, nacken och ryggen är full av tjock, fin päls, men ännu har hon inga direkta byxor på bakbenen eller längre päls framme vid bröstkorgen. Tror att löpet är på gång också, det är nu 7 månader sen hon löpte sist och hon har börjat nosa mer och dessutom springa ut och rulla sig i trädgården när vi släpper ut henne, hon liksom gnider sig mot marken precis som hon gjorde förra gången hon löpte. För min del får hon gärna vänta ett par månader till i och för sig, det gör mig absolut ingenting om hon har långt mellan sina löp. ;)

För ett par dagar sen tog vi ett träningspass i trädgården med fotgående, apportering av dummies på olika sätt, träning av höger/vänster/bakåt, stoppsignal, snabba upptag, inkallning och lite annat smått och gott. Hon hade en sån underbar glädje och fart och ögonen bara lyste. :) I helgen ska hon minsann få sig lite ordentlig träning i skogen med längre avstånd och hjärngympa så att hon blir riktigt skönt trött.

Hoppas på fint väder i helgen också, så jag kan ta med kameran ut och få lite färska bilder på Ztimma, det har gått lååååång tid nu sen jag fångade henne på bild. :S Men det är bara så att jag tycker det är så trist att fota i dåligt ljus…

Igår fixade jag de två första julklapparna, känns så himla skönt! Hade tänkt vara ute i god tid i år så jag slipper stressa, det måste vara första gången någonsin. ;)

3 kommentarer:

 1. Härligt med lite bra träning.. :)

  Jag är nästan redan klar med mina julklappar. Måste vara första ggn här med som jag är så tidigt ute.. Känns jätteskönt.. :)
  ha en härlig helg.. kram

 2. Nu så.. har jag läst ikapp :)
  Du har ju bloggat flitigt det sista så jag har inte hunnit med ;)

  Härligt när träningen går åt rätt håll!

  Och det låsta inlägget – Å! Inget är som väntans tider ;)

  Kram

Stängt för kommentarer.