Släkten är bäst!

Stort grattis till morbror Wilson som i helgen fick sitt efterlängtade jaktchampionat! Ett stort grattis även till mor Ebba och hennes andra 1:a pris i elitklassen, jag tror minsann att kenneln får fler jaktchampions framöver! :)


SEJCH SEVCH LPI Straight Flush Qiuntuple Star ”Wilson”


Straight Flush Quick Xellence ”Ebba”

3 kommentarer:

 1. Åh sicka duktiga och fina släktingar :)

  Tanken har väl från början alltid varit att det skulle handla om hundar och lite inredning. Men det har visst automatiskt mest handlat om hundar… Men jag har väl inte haft så mycket att skriva om bara och därför har lite andra bilder dykt upp :)

  Så visst lite inredning kan det väl så handla om men räkna med fler hundbilder framöver ;)

  Kram

 2. Vad duktiga de är era släktingar!! Angående skötväskorna skulle jag absolut valt den röda!! Ville själv haft en röd men då jag tyckte att jag gjorde ett fynd på tradera på en helt ny för 250:- fick det bli en grön (som också är en favoritfärg…)

  Ses till helgen eller hur är läget??

  Kram :-x

 3. Skoj att släkten ” sköter sig ” :) vilket även torde innebära att det finns ne hel del förväntningar även på liten Ztimma som nu blivit rätt så ”stor” dam :-) !

  Kramizar från oss, som just nu försöker ”ladda” och vila oss i form inför nästa veckas jaktprov … Oooooops

Stängt för kommentarer.