Från A till B till C

Verkar som att Ztimma är ganska tillfreds med att vara ensam hemma numera. Från att hon alltid låg på dörrmattan när vi kom hem, kunde vi efter ett tag få se henne komma från BIA-bädden i vardagsrummet. Men idag trippade hon minsann ner från övervåningen för första gången. Var såklart nyfiken på var hon hållit hus – och upptäckte att hon legat i min säng. Inte för att jag gillar att hon ligger i min säng direkt, men det gör ju hon… I början stängde jag alltid dörren till sovrummet men eftersom hon ändå aldrig gått upp på övervåningen när vi varit borta så slutade jag med det… Smart av mig. ;) Jag tolkar det som att hon numera inte måste ha full koll på ytterdörren när hon är ensam, skönt.

Och vad gör väl lite hundhår i sängen…? *harkel*

9 kommentarer:

  1. Visst är det skönt när de kan slappna av när man inte är hemma. Iza ligger dock innanför dörren i sin Bia-bädd, men det är nog mest för att hon inte har tillgång till soffa och säng när hon är ensam hemma. ;-)

  2. Klart hon vill ligga i din säng när du inte är hemma: det är nog den plats som luktar mest Du! Cia gör likadant (om hon får chansen). Skönt för er att veta att Ztimma kopplar av när ni är iväg, jag kan tänkta mig att det gör det lite lättare att lämna henne.

  3. våra 3 grabbar har oxå slappnat av i sin ensamhet, det är inte ofta dom är ensamma hemma men nu i sommar när det varit så varmt så har dom fått vara hemma istället för att åka med i bilen.
    Nu för tiden kommer dom alla 3 uppifrån vårt sovrum när man kommer hem, dom har inte ens reagerat på att bilen kommit eller så känner dom igen ljudet o tänker…. asså… bara dom… okej jag måste väl tassa ner o säga hej innan jag lägger mig igen…*S*

  4. Pipi hittades oxå alltid i sängen när vi kom hem :)
    LÅg aldrig där annars, jag bäddade, öppnade sovrumsdörren & åkte hemifrån.. Sååå skönt när dom är tillfreds när dom är själva

  5. hehe, men det är ju såå skönt att sova säng, freja och idun hälsar att de förstår henne fullt ut! de är lite sura på sin matte och husse som sedan den där minitvåbeningen kom låter dem sova i vardagsrummet…. ;)

Stängt för kommentarer.