9 kommentarer:

 1. Ja men det är för jag anpassar min sida helt efter IE eftersom 95% av mina användare använder det. Men vi får se om jag överhuvudtaget har kvar detta. Tycker inte det är tillräckligt bra. Segt och dåligt. Jätte smidigt att man slipper koda så mycket själv men ändå alldeles för mycket begränsningar tyvärr…

  Har du haft det bra när du varit iväg?

  Kram kram

 2. Va bara en liten grej i koden som ändrat sig när jag skulle redigera menyn. Så nu ska allt se rätt ut igen. Men fattar inte att du använder FF, snacka om att allt blir super fult ut med text och allt. Sidorna ser ju sämre ut i FF… :(

 3. Ja men man ska ju köra med det man gillar :)
  Därför det finns så många olika webbläsare *skratt*

  Ja på det sättet är ju faktiskt FF bättre men tycker som tex text blir så förbannat fult… Eller vet du något tecksnitt som faktiskt ser bra ut i både FF och IE?

 4. Jo men det är samma för mig. Fast jag hade detta typsnitt igår med men något annat var fel när jag ändrade i koden för att ta bort den knasiga menyn. Gillade inte den… Så måste varit på något annat då men för som sagt typsnittet är det samma.

  Men när jag kollar i FF så tycker jkag mitt typsnitt ser super fult ut… Kantigt och dant… men men, strunt samma. Jag håller fast vid IE *skratt*

 5. Vilka fina bilder…
  skulle behöva veta nu om ni ska gå kursen????
  du kunde ju kolla med hon du kände oxå? har några platser kvar…

  härligt att Ztimma simmar OCH hoppar från bryggan!!!
  kram!

Stängt för kommentarer.