Badbilder

I stort sett varje dag är vi nere vid vår ”hemliga” badplats i Åsasjön och badar, och igår tog jag med mig stora kameran och fotade Ztimma i vattnet. Vågar inte ens tänka på hur det skulle gå om jag snubblar när jag står där med vatten upp till armhålorna… :S Men lite risker får man väl ta? :)

3 kommentarer:

 1. Hej

  Som vanligt, fantastiska bilder, Så fin skärpa å ljus i de 2 första bilderna!! K

  Kram Lena :P

 2. Någon har kommit på hur skönt det är att bada ser jag! Visste jag väl, en värmebölja så är ”badkrukan” botad! ;)
  Vore kul att ha kort på DIG när du tar kort på badande Ztimma… måste vara en syn! :)
  KRAM!

 3. Håller med Anneli, hade varit kul o se en bild på dig när du fotar Ztimma ;)
  Vilka fantastiska bilder o serien med avvikande måste jag nog välja alla 3. Alla dina bilder är så ursnygga o läckra och vatten o hund biler är nog min favorit.

Stängt för kommentarer.