S-O-M-M-A-R-L-O-V

Äntligen är det sommarlov! De senaste veckorna har tiden rusat iväg, det har varit massor på jobbet inför skolavslutningen då mina 6:or dessutom skulle ta adjö av vår skola för sista gången. :) Skolavslutningen hade vi i hembygdsparken och trots hotande regn kom det bara lite duggregn så vi kunde genomföra hela programmet utan problem. Efteråt samlade jag ihop mina 6:or för att säga hejdå och ge dem ett litet kort jag jag gjort åt dem, med fina ord från deras klasskompisar och ett par rader från mig.

På kvällen bar det iväg till Karlskrona där vi skulle bo i min brorsas nya lägenhet – superfin var den! :) På fredagen firade vi bror Alexander som tog studenten – hurra! Träffade en massa härligt folk och njöt av att träffa familjen under några dagar. På söndagen åkte vi hem igen och sen var det städning och planering inför höstens jobb ett par dagar innan det till slut blev sommarlov även för mig igår kväll! :) Idag har jag varit inne på stan och shoppat en del och ikväll är det 50-årsfirande hos en av mina kollegor. I morgon ska huset få sig en välbehövlig, rejäl sanering, sen är alla mina vänner välkomna att bara slinka in om ni har vägarna förbi! ;)

Grattis Alex

En kommentar:

  1. HEJ.
    Så gott, ladda nu alla batterier för kommande termin. Må väl och ha det så skönt. Kramar från oss. Hälsa och kramar även till Johan o Ztimma.

Stängt för kommentarer.