Ztimmas nya dräkt

Ztimma tjänstetecken
Lite konstig färgåtergivning från mobilen, men här ser ni Ztimma nya tjänstetecken, sydd av Jeanette/Dizza.se. Färgerna jag valde är svart, turkos och silvertråd…

Jaha, då är det tre veckor sen Ztimma började löpa och hon har börjat bli piggare och vill vara med och träna igen. Det har blivit en del visselpipsträning (stoppsignal, inkallning och söksignal) och klickerträning på snabba upptag av dummies och metallapporten. Av nån konstig anledning verkar hon älska metallapporten, en kväll gick hon och hämtade den och tog med den när vi gick ut i trädgården och där gick hon runt med metallen i munnen. ;)

För några dagar sen blev det bad, trimning och kloklippning för damen och fästinghalsbandet sattes på. Tumme upp för den fina hunden! :)

11 kommentarer:

 1. Åh så läckert! Jag har lovat Karlsson att när (inte om) han blir uppflyttad till elit så ska han få ett riktigt fint tjänstetecken. Turkos är ju min favoritfärg så det där var en fin inspiration.

 2. Har hon fått träna nåt upplet ännu då ;)

 3. Det är jättefint hennes nya täcke.. :)
  Härlig tmed ren och fin hund :D
  Mina skulle med bheöva en renovering :)
  Hoppas träningen går bra då? Kul att hon gillar metallen, får man dem att apportera det tar de nog det mesta ;)
  kram kram

 4. Måste bara berätta… :)

  Var ju inne och kollade på den sidan där du beställt tjänstetecknet i fredags, och blev sugen. I lördags tävlade Jeanette på klubben! Snacka om sammanträffande?! Nu är Karlsson mätt och fixad och vi håller som bäst på att klura ut hur resten ska se ut. Får väl använda det som ”lockbete” så att han fixar uppflyttningen någon gång. ;-)

 5. Tjusigt!!!
  Kul att hon är piggare och vill vara med och träna! :)
  Kram

 6. Va fint Ztimmas tjänstetecken va. Förstår va du menar ang träningen & löp. Själva så känns det som om Siri & jag bara går på besök hos Vet utan att få någon klarhet i vad det är för fel på henne, vilket är väldans frusterande….. Träningen ligger nere, visst får hon göra nått litet men vi vill ju börja träna på allvar. Men det viktigaste är ju att hon får bli frisk. Wirra gör små framsteg hon oxå men vi leker mest & har kul på våra träningar. Hoppas att vi snart kan träffas & gå ens väng lr träna lite…

  KRAM

Stängt för kommentarer.