Du kommer alltid att vara min lycka

I februari 1999 hade jag precis hade fått min första dator. På kvällarna satt jag och chattade med en massa folk på Aftonbladets chat bara för att det var så himla kul. En av killarna var speciell, vi träffades flera gånger på chatten och fortsatte sedan på ICQ och via mail. På den tiden satt vi på nätet via uppringt modem och jag behöver väl knappast säga att vår telefonräkning var tämligen hög. :) Så småningom började vi skriva riktiga brev (åh vad härligt det var!) och på hans födelsedag i augusti 1999 ringde jag honom för första gången. Det samtalet tog 2 timmar och kostade 60 kronor (på den tiden var rikstaxan på dagtid 30kr/timme)…

Efter det första samtalet blev det snabbt flera och vi kunde prata i telefon nätterna igenom. Livet var inte så lätt då, jag var 17 år och började få allvarliga känslor för en kille jag aldrig hade träffat IRL. Ja herregud… Vi var båda skiträdda för att träffas eftersom vår fina bubbla kanske skulle spricka och allting skulle ”skita sig”, men till slut gick det inte att ”undvika” längre. Den 6 april 2000 tog jag tåget och åkte de många milen upp till Johan i Jönköping. :) Under det närmsta året träffades vi ungefär varannan helg (och hade enorma telefonräkningar) och när jag väl slutat gymnasiet flyttade jag upp till Jönköping för att plugga på högskolan, och här har jag blivit kvar. :)

I tisdags firade jag och Johan 10 år tillsammans, tänk att det har gått 10 långa år sedan den där dagen då jag tog tåget för att träffa honom…

Du kommer alltid att vara min lycka
Tavla tryckt av Cilla Design/Cecilia Dittschlag Salminen tel: 036-368595

Den här tavlan gjorde en vän åt mig som present till Johan på vår 10-årsdag. Texten ”Du kommer alltid att vara min lycka” skrev Johan till mig precis innan vi träffades första gången. Jag bad Cilla trycka en tavla med den textraden och här kan ni se resultatet. Tavlan är 50×50 cm stor och pryder vårt sovrum. :) Jag blev så otroligt nöjd – tusen tack Cilla!

Vill du också ha en specialtillverkad tavla med egen text?

Kontakta Cilla på tel: 036-368595 och hälsa från mig!

11 kommentarer:

  1. Åh, jag ÄLSKAR denna berättelse och varje gång jag läst den blir jag alltid lika glad. Så himla mycket kärlek och det är så fantastiskt fint. Det är par som ni som lever tillsammans för evigt :)

    Grattis till er båda :)

  2. Vad fint skrivet! Inte visste jag att ni var pionjärer på e-dating;-) men visst funkar det :-)

  3. Är det 10 år sedan, vad tiden går. Jag glömmer aldrig den dagen när mamma skjutsade dig till tåget, vi var hos er och fikade när du skulle åka. Jag var nog lika nervös som du, vår lilla Kattis skulle åka och träffa en kille. Men allt gick ju bra . Ett stort GRATTIS till er båda. Jättefin tavla.
    Kramar

Stängt för kommentarer.