Jul på Liseberg

Igår fick vi för oss att åka till Göteborg och Jul på Liseberg över dagen. Ztimma fick hänga med och vi började med en promenad på stan. Lite småshopping blev det och sedan fick Ztimma ligga i bilen medan vi åt lunch på Pizza Hut. Hon tittade upp lite vimmelkantigt när vi kom tillbaka till bilen för en rastning innan vi gick in på Liseberg – man blir trött av att vara i storstan! ;) Hade glömt att ta med hennes kvällsmat, så jag köpte två ”naturella” hamburgare på Mc Donald’s som hon fick för att stilla hungern och sen strosade vi tvåbenta runt på Liseberg ett par timmar. Det var jättefint med alla ljus och snön som de lagt ut på granarna. Synd att vi lämnade snön kvar i Jönköping – marken inne på Liseberg var tråkigt vanlig. Hade varit mysigt med lite äkta snö på marken! :) Vi vann en låda med Juleskum när vi spelade på ett hjul (fast jag hade förstås tänkt vinna en massa choklad…). Det är kul att spela på hjul! :) Köpte en julklapp till Ztimma – ni får se bilder senare, såg ”saken” för första gången i somras och blev kär, men köpte den inte. Nu såg jag den igen och kunde inte låta bli! :)

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

5 kommentarer:

  1. kan tänka mej att det var jobbigt för ett litet flattehuvud att vandra i stan.. :) Men nyttigt.. jag är så dålig på sånt.. Trots att jag bor mitt inne i ”stan”. Men dte är såå mkt härligare att gå i skogen..
    Vad fin den sista bilden var… Otroligt vacker.. De andra var ju fina med så klart..
    Har inte vatt där vid jul men hört att det ska vara kanonfint..
    Ha dte gott.. kram

Stängt för kommentarer.